Fransien Roovers

De middag met jou als coach en jouw paard als sensitieve hulp hebben mij vertrouwen gegeven en ook de moed om mijn eigen weg in te gaan als leider van Metris Groep. De kracht die van het paard Moby uitging, maakte mij in eerste instantie bang maar door samen op te gaan en verbinding te houden kon ik haar meer laten gaan, terwijl ik het voortouw nam.

Gert Blaas

Mijn vriendin en ik maakten onlangs een afspraak met Annemien van der Veen om door haar gecoacht te worden in het bepalen van onze gezamenlijke strategie voor ons bedrijf Anders denken, Anders doen. Annemien is professioneel coach en wat zij toevoegt aan de coaching is de inzet van haar paard Moby. Paarden zijn, zo heb ik inmiddels ervaren, bijzonder sensitief en reageren direct op emoties. Door de jarenlange ervaring die Annemien heeft met paarden, is zij in staat om de lichaamstaal van het paard te interpreteren en terug te geven aan degene die wordt gecoacht. De communicatie is hierdoor heel direct, zowel zichtbaar als voelbaar.


Tijn van den Burg

Annemien is een prettige, beschouwende leidinggevende. De rust die zij heeft, moet niet worden verward met passiviteit. Zij is pro-actief, stuurt bij daar waar nodig en heeft genoeg creativiteit om zaken van een andere kant te bekijken. Annemien schroomt niet om mensen, daar waar nodig, aan te spreken op gedrag of manier van werken maar zal dit altijd doen met respect en met oog voor de (werk)relatie.


Babette van der Wiel

Ik ben niet echt bekend met paarden, een beetje groot vind ik ze en eng, maar als ik dan bezig ga (met behulp van de aanwijzingen van Annemien) en zo'n paard doet ook af en toe nog wat ik wil, dat is dan een hele overwinning. Maar het meest enthousiast was ik over de manier waarop Annemien en ik daarna het gesprek hadden; wat vooral mijn omgang met het paard duidelijk had gemaakt en wat dat vervolgens voor invloed heeft op mijn dagelijks leven. En hoewel ik al regelmatig coaching heb meegemaakt, kwam ik toch op nieuwe inzichten en tips die ik daarna goed kon toepassen. Annemien en je paard, bedankt!

Dorien Rooth


Het coachen met Moby heeft mij veel inzichten gegeven. Ik kon ook zelf aan het gedrag van het paard zien wat er bij mij gebeurde en wat hij mij spiegelde. Ik vond het een hele verrijking om me te laten coachen met behulp van een paard. Ik geloof niet zomaar wat iemand tegen mij zegt, maar ik zag zelf wat Moby mij duidelijk wilde maken en dus dat het klopte wat Annemien mij vertelde. Ik vond het erg leuk en leerzaam en fijn om met een dier samen te werken!